طرز تهیه اداس بامیا با تمام ترفندها و روش ها

طرز پخت بامیه در شهرهای مختلف ایران متفاوت است. اما طعم لذیذ آن هرگز فراموش نخواهد شد. ترکیب این غذای ماهشیر بسیار محبوب شده است. همچنین از شهرهای جنوبی ایران گرفته شده است. بامیه حاوی فیبر و مواد مغذی مختلف است.

مصرف این غذا برای سلامتی و بهبود عملکرد دستگاه گوارش ضروری است. یکی از مهم ترین ویژگی های قهوه بامیه عالی، تامین فولات در بدن زنان باردار و ارتقای رشد و سلامت کودکان است. نینی بان رازهای تهیه این غذای خارق العاده را فاش کرده است! پس با هم غذای خوشمزه و سالم بخوریم.

طرز تهیه یک غذای بامیه خوشمزه

در حین آشپزی به رنگ و بوی آن نیز در کنار تهیه یک غذای لذیذ دقت کنید. برای تهیه یک غذای خوشمزه بامیه قبل از هر چیز باید عاشق این سبزی خاص باشید. بامیه یکی از آن خوراکی هایی است که به نظر می رسد همه آن را دوست دارند. این غذا را می توان با برنج قهوه ای نیز میل کرد که بسیار مقوی و خوش طعم است.

عناصر:

گوشت یا سینه مرغ پخته شده 300 گرم

سقف تمیز ۷۰۰ گرم

پیاز بزرگ، 2 عدد

حبه سیر 2 عدد

رب گوجه فرنگی یا آووکادو 2 قاشق غذاخوری

زعفران را به میزان لازم می پاشند

زردچوبه، فلفل، نمک و ادویه جات به میزان لازم

10 مرحله برای درست کردن بامیه:

1. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شود. دلیل خرد کردن پیاز این است که سیر بیشتری به ظرف اضافه می کند.

2. سیر را پوست گرفته و خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

3. گوشت گوسفند یا سینه مرغ را در بشقاب برش دهید. زمانی که پیازها در روغن کمی سرخ شدند، گوشت یا مرغ را اضافه کنید.

4. در این مرحله فلفل، زردچوبه و ادویه کاری را به گوشت یا مرغ اضافه کنید و تفت دهید.

5. گوشت یا مرغ و پیاز را حدود بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا بافت گوشت ثابت شود.

6. داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید بجوشد. مقدار آب باید به اندازه ای باشد که روی گوشت یا مرغ را بپوشاند. حالا مواد مخلوط شده را داخل قابلمه بریزید تا بجوشد.

7. در همین حین بامیه ها را در تابه ای با روغن تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سبک شوند.

8. پس از سرخ شدن بامیه، آنها را در قابلمه بریزید و با مواد دیگر بجوشانید.

9. دو قاشق رب یا پوره گوجه فرنگی را در ظرفی جداگانه بریزید و تفت دهید. بعد از پختن خمیر، آن را به تابه اضافه کنید.

10. آخرین مرحله جالب، اضافه کردن زعفران و نمک به تابه است. پس از افزودن ادویه، ده دقیقه به آرامی بجوشانید و سپس بنوشید.

هنر پخت بامیه خوشمزه

برای تهیه بامیه قانون خاصی وجود ندارد و به راحتی تهیه می شود. البته مهم ترین نکته در آشپزی رعایت نکاتی است که غذا را خوشمزه می کند. در اینجا چند ترفند کوچک اما بسیار مفید در تهیه این غذای سالم آورده شده است:

بامیه یخ زده برای پخت بهتر از بامیه تازه است. از آنجایی که بامیه تازه و لطیف است، استفاده از بامیه منجمد توصیه می شود.

اگر می خواهید تابه تان نچسب باشد بامیه های کوچک تهیه کنید. اگر اندازه بامیه ها خیلی بزرگ است آنها را به قطعات بزرگتر برش دهید و سرخ کنید.

بامیه بسیار لطیف و لطیف است، پس سعی کنید آن را زیاد تفت ندهید یا هم بزنید و بافت آن را از بین نبرید.

برای درست کردن بامیه می توانید از گوشت و مرغ استفاده کنید! این گزینه با سلیقه شما مطابقت دارد.

هنگام تفت دادن گوشت یا مرغ از افزودن نمک خودداری کنید. همیشه در پایان پخت نمک اضافه کنید.

اگر رژیم گیاهخواری دارید می توانید رازیانه را بدون گوشت یا مرغ و فقط با بامیه تهیه کنید.

استفاده از رب گوجه فرنگی تازه غذا را از رب خوشمزه تر می کند.

صحبت آخر در مورد طرز تهیه بامیه

10 مرحله از طرز تهیه آداس بامیا با تمام ترفندهایش را برای شما به اشتراک گذاشته ایم تا بتوانید یک مهمانی خوشمزه و یک شب خاطره انگیز داشته باشید. این غذای سبک برای افراد مبتلا به دیابت، عملکرد ضعیف روده، بیماری های دستگاه گوارش و … بسیار مهم و مفید است. سوپ بامیه را چگونه درست می کنید؟

منبع: مجله نی نی بان

Drake Beck

کارشناس سفر. خالق دوستانه نویسنده هیپستر دوست. دانش آموز عمومی.

تماس با ما